Felnőttképzési szolgáltatások

Előzetes tudásszint mérés

Előzetes egészségügyi, szociális ismereteket igénylő tanfolyamok esetén, a jelentkezés előtt szóban tájékoztatjuk az érdeklődőt a tanfolyam elvégzéséhez szükséges előismeretekről.
Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy az érdeklődő ezen ismeretei hiányosak, úgy segítünk kiválasztani azt a tanfolyamot, mely az eredetileg kiválasztott képzéshez szükséges ismeretek és kompetenciák megszerzésére irányul. Az előképzettséget igénylő tanfolyamok esetében a hallgató tudását előre összeállított feladatsorok segítségével felmérjük. A feladatsorok az elméleti és gyakorlati felkészültséget mérik fel.

A szolgáltatást térítésmentesen biztosítjuk!

Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás

A képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás szolgáltatásunkkal segítséget nyújtunk érdeklődő hallgatók részére a megfelelő képzési program kiválasztásában.

A képzési igényeket, szükségleteket személyesen vagy telefonon folytatott beszélgetés alkalmával mérjük fel. Tájékozódásunk kiterjed jelenlegi munkájukra, érdeklődési körükre, és a képzés iránti motivációjukra. Ezek ismeretében olyan képzési formát ajánlunk a hallgatóknak – bemutatva a képzésekben rejlő lehetőségeket és későbbi felhasználási területeket -, mely számukra a leghatékonyabb, és leginkább fejleszti tudásukat.

Munkáltatók részére szintén nyújtunk tanácsokat a megfelelő munkavállalói képzések kiválasztásában. Megkeresés esetén, szintén érdeklődünk a képzés szükségességéről, arról, hogy a leendő hallgatók milyen munkakörben tevékenykednek, és milyen előismereteik vannak. A képzési szükségletek felmérését követően a megrendelővel közösen olyan képzési programot dolgozunk ki, mely a lehető legnagyobb mértékben támogatja a munkatársak munkájának hatékonyabbá, egyszerűbbé és gyorsabbá tételét.

A szolgáltatást térítésmentesen biztosítjuk!

Elhelyezkedési tanácsadás

Az elhelyezkedési tanácsadás alapvető célja, hogy biztosítsa mindazokat az ismereteket és információkat, amelyek segítségével a kialakult élethelyzetüket kezelni tudják és a lehető legrövidebb idő alatt képesek lesznek új álláshelyük megszerzésére.
Az elhelyezkedési tanácsadás biztosítja az ügyfeleknek, hogy megtervezhessék konkrét, megvalósítható karriercéljaikat és megismerjék a célok eléréséhez szükséges legfontosabb módszereket és eszközöket.
A tanácsadás során átgondolják a résztvevők az érdeklődési körüknek képességeiknek megfelelő leginkább alkalmas szakmai lehetőségeket. Az elhelyezkedési tanácsadás során jobban megismerhetik a választott szakmát, a megszerzett képesítéssel megszerezhető munkaköröket, elhelyezkedési lehetőségeket Kialakíthatják álláskeresési elképzelésüket és technikájukat.

A szolgáltatást térítésmentesen biztosítjuk!