Babamasszázs

baba

Az érintés minden ember életében rendkívüli jelentőséggel bír, folyamatosan átszövi emberi kapcsolatainkat. Milyen fontos ez egy kisbabának, akinek a kommunikációs eszközei jóval szegényesebbek a mieinknél.
A szeretetteljes masszázs egy csodálatos kapocs, aktív együttlét a szülő és gyermeke között, mely által jobban megismerik egymás személyiségét, igényeit, temperamentumát, s mely mindkettőjüket meghitt pillanatokkal ajándékozza meg. A gyermek érzelmi fejlődését is pozitívan befolyásolja, ha rendszeres fizikai kontaktusba kerül szüleivel, ezáltal is érzi, hogy szeretik, óvják őt.

A rendszeresen masszírozott babák éjjelenként jobban, nyugodtabban, mélyebben alszanak, súlygyarapodásuk egyenletesebb, gyorsabb ütemben fejlődnek, és kiegyensúlyozottabbak, mint a velük egykorúak többsége. 

Az érintés csökkenti a feszültséget, a nyugtalanságot és az irritációt. Az emésztést is elősegíti, hiszen a gyengéd mozdulatok biztosítják a zavartalan gázkibocsátást. A masszázs egy nagyszerű módja annak, hogy csökkentse a stresszt a csecsemőnél és a szülőknél egyaránt, segítsen az ellazulásban, a feszültségek levezetésében, valamit akár a fájdalmas emlékek enyhítésében is.

A képzés főbb témakörei:

–    a masszázs hatásai a babákra
–    a masszázs javallatai és ellenjavallatai

A résztvevők játékbabákon gyakorolnak !

A képzés díja: 15.000 Ft 

Egyéni oktatás esetén a képzési díj: alaptandíj + 30% egyéni felár

Képzés időtartama: 1 alkalom

A képzési díj tartalmazza:

  • az elméleti és gyakorlati oktatást
  • tanfolyami jegyzetet

A résztvevők, a képzésen való részvételről Tanúsítványt kapnak.

Jelentkezés             

Egyéni oktatás esetén: időpont egyeztetéssel (hétköznapokon is) kizárólag Békéscsabán- 
Képzési díj egyéni oktatás esetén, a választott képzés alaptandíja + 30% felár 

baba2

 

További masszázs képzéseinkhez>>>>>>>>> KATTINTS IDE